Speciale editie symposium "Duurzaam boeren op goede gronden"
Bekijk hier de online versie.

Laatste voorwoord Erik Somsen

Na 15 jaar directeur Landelijk Vastgoed van a.s.r. heb ik afscheid genomen in verband met mijn pensionering. Mijn hele leven zijn groen en grond mijn passie geweest. Dat begon al toen ik opgroeide als Achterhoekse boerenzoon en meehielp op onze boerderij. Het is ook de “groene draad” geweest in de afgelopen 40 jaar in mijn werk als rentmeester, waarbij ik verschillende rollen heb vervuld.

ASR Landelijk Vastgoed


Veld

 Lees meer Specialie editie symposium

Symposium “Duurzaam boeren op goede gronden” 

Themabericht van het LEI 'Bodemkwaliteit in Nederland' 

We kijken terug op een inspirerend symposium. Bedankt sprekers en deelnemers! Op onze website meer informatie waaronder de presentaties van de sprekers. 

Symposium 

Twisk 

Een gezonde bodem is het fundament van onze voedselvoorziening. Vanuit wetenschap en praktijk zijn er signalen dat de bodemkwaliteit in ons land onder druk staat.

Bekijk ook: agrariërs aan het woord

Lees het themabericht van het LEI

Rentmeester Ryan Nijzink

Erik Somsen verrast met koninklijke onderscheiding

Maak kennis met Ryan Nijzink, rentmeester bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer met als aandachtsgebied provincie Drenthe, Overijssel en Gelderland (exclusief rivierengebied). Hij geeft in het filmpje aan waarom duurzaam bodembeheer belangrijk is voor a.s.r.

Ryan

 Bekijk de video 


Erik Somsen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving deze koninklijke onderscheiding bij de start van het symposium "Duurzaam boeren op goede gronden". Aansluitend op het symposium was de feestelijke afscheidsreceptie vanwege zijn pensionering.

Bekijk de video

- uitschrijven -

Disclaimer: a.s.r. kan niet instaan voor de volledigheid, nauwkeurigheid en/of betrouwbaarheid van de opgenomen gegeven.
De nieuwsbrief komt tot stand in samenwerking met deskundigen. Aan de samenstelling van de nieuwsbrief is met zorgvuldigheid gewerkt, echter kunnen hieraan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. a.s.r. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor
welke (indirecte) schade dan, ontstaan door gebruik van het nieuws uit deze nieuwsbrief en corresponderende nieuwssite.