De nieuwste a.s.r. grondprijsmonitor, duurzaam grondbeheer, ondernemersverhaal Gebroeders Dijk en volg rentmeester Luuk Geerts
Bekijk hier de online versie.

Duurzaam grondbeheer

Veel akkerbouwers en melkveehouders ervaren het gebrek aan grond als belangrijke belemmering voor een duurzame bedrijfsvoering. Naast gebrek aan beschikbare landbouwgrond zijn de grondprijzen hoog. Erfpacht van grond is voor steeds meer agrarische ondernemers dan ook een uitkomst om de stap te kunnen zetten naar een toekomstbestendig bedrijf.

ASR Landelijk Vastgoed


Veld

 Lees meer Nieuwsbrief april 2016

Grondprijsmonitor

Ondernemersverhaal Gebroeders Dijk 

De gemiddelde agrarische grondprijs in Nederland is in het vierde kwartaal van 2015 gestegen tot 57.000 euro per ha, na vier opeenvolgende kwartalen met een vrijwel gelijke prijs van circa 55.000 euro.

Grondprijsmonitor

De beide broers Jan en Johan Dijk hadden een serieus probleem. De uit 1972 daterende melkveestal moest hoognodig vernieuwd worden, terwijl in de varkensstal verplicht luchtwassers moesten komen.

Dijk

Lees meer

Lees het verhaal 

Nieuwste Themabericht van het LEI

Volg rentmeester Luuk Geerts tijdens zijn werk

Lees hier het nieuwste Themabericht van het LEI.

Themabericht LEI

Producten

 Agrarische erfpachtfinanciering

 Agrarische grondfinanciering

 Loopbaanerfpacht

 

“Ik heb de mooiste baan van de wereld” zegt Luuk Geerts in het filmpje dat we maakten over zijn werk. Bekijk het filmpje en krijg een indruk van zijn werk als rentmeester en de financieringsproducten die a.s.r. vastgoed vermogensbeheer aanbiedt. Luuk Geerts is sinds 1983 rentmeester bij a.s.r. Zijn werkgebied zijn de provincies Flevoland, Friesland en Groningen.

Bekijk de video

Video Luuk

- uitschrijven -

Disclaimer: a.s.r. kan niet instaan voor de volledigheid, nauwkeurigheid en/of betrouwbaarheid van de opgenomen gegeven.
De nieuwsbrief komt tot stand in samenwerking met deskundigen. Aan de samenstelling van de nieuwsbrief is met zorgvuldigheid gewerkt, echter kunnen hieraan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. a.s.r. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor
welke (indirecte) schade dan, ontstaan door gebruik van het nieuws uit deze nieuwsbrief en corresponderende nieuwssite.